Κυνικός στην ομολογία του ο τζιχαντιστής: «Τους σκοτώσαμε, πυροβολώντας τους» (video)

Τι δήλωσε στους αστυνομικούς το μέλος της τζιχάντ που εντοπίστηκε στη χώρα μας

Must Read

Με κυνισμό ομολόγησε τις φρικιαστικές δολοφονίες στη στη Συρία ο 27χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη σε μονάδα φιλοξενίας μεταναστών από την Αντιτρομοκρατική.

Ο Ισλαμιστής εκτελεστής είχε καταφέρει να μπει στη χώρα μας με τη σύζυγο και τα 5 παιδιά του, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως διωγμένο που ζητούσε άσυλο. 

«Ναι εγώ είμαι αυτός που μου δείχνετε στο βίντεο, που χτυπάω και κλοτσάω αιχμαλώτους. Είναι από χωριό της Συρίας όταν είχαμε εισβάλει το 2014 που τους συγκεντρώσαμε σε ένα σημείο και αφού τους δέσαμε, αμέσως μετά τέσσερις από αυτούς που βλέπετε τους σκοτώσαμε, πυροβολώντας τους» αναφέρει στην ομολογία του το μέλος του ISIS, μόλις οι Αρχές του έδειξαν το βίντεο στο οποίο συμμετείχε.

«Δεν έχει καμία σημασία και δεν ξέρω τι έγινε με τους υπόλοιπους αιχμαλώτους. Πιστεύω θα είχαν την ίδια κατάληξη με τους άλλους τέσσερις που σκότωσαν αυτοί που βλέπετε στο βίντεο να κρατούν τα όπλα. Εγώ έμεινα και πολεμούσα μέχρι το 2018 και μετά πήρα την οικογένειά μου και φύγαμε για την Ελλάδα», δήλωσε  στους αστυνομικούς ο 27χρονος.

Η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε στενά τις κινήσεις του τζιχανιστή αλλά και της οικογένειά του, ενώ οι έρευνες πλέον έχουν στραφεί στην επικοινωνία που μπορεί να διατηρούσε τα τα μέλη της τζιχάντ. Η σύζυγός του δήλωσε άγνοια για τις δολοφονίες, ενώ ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή για να απολογηθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για δολοφονίες κατά συρροή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This