Τετάρτη 23/6/2021

Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό διευθυντής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου και δύο νοσηλευτές

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί το Νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς θετικοί στον φονικό ιό βρέθηκαν τόσο ένας διευθυντής κλινικής, όσο και δύο νοσηλευτές.

Και οι τρεις, ήταν ασυμπτωματικοί γι αυτό και δεν είχαν υποβληθεί νωρίτερα σε τεστ. Έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα, βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, καθώς δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Στα καθήκοντά τους θα επιστρέψουν αμέσως μετά το προβλεπόμενο διάστημα της καραντίνας, ωστόσο και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους και δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα. 

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός, διευθυντής κλινικής, και οι δύο νοσηλευτές ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, έγιναν τεστ σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν διαπιστώθηκαν άλλα θετικά κρούσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη ο οποίος μίλησε στη «δημοκρατική», σε πέντε ημέρες θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ ιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς και γενικότερα όσοι ήρθαν σε επαφή με τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα γίνει ο σχεδιασμός.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπως δήλωσε ο διοικητής, νοσηλεύονται συνολικά 14 άτομα η κατάσταση της υγείας των οποίων είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ