Νέα εθελοντική αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. το Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Ευπρόσδεκτοι και οι εθελοντές δότες μυελού των οστών

Must Read

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. το Σάββατο 28/11, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ειδικότερα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης στις 21/11, η εθελοντική αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. θα επαναληφθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, σε προκαθορισμένα ραντεβού και με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως ορίζεται η διαδικασία με την εποπτεία του κέντρου αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ και θα ακολουθήσει επικοινωνία από τους διοργανωτές για να οριστικοποιηθεί το ραντεβού σας. Να σημειωθεί πως στην περίπτωση πολλών δηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και νέα αιμοδοσία στις 5/12.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, καθώς και αυτή που θα ακολουθήσει, είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Πηγή Ζωής» που προσφέρει αίμα σε ανθρώπους που πάσχουν από θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία). Κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων μέλη του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους και καταγράφουν τους εθελοντές αιμοδότες που θέλουν να γίνουν και εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η δράση στηρίζεται από τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πυλαίας Χορτιάτη, Καλαμαριάς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναζητήστε στο site της Χ.Α.Ν.Θ. ymca.gr και στη σελίδα ΧΑΝΘ – YMCA Thessaloniki στο Facebook την εκδήλωση της αιμοδοσίας, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα, για να λάβετε μέρος στην αιμοδοσία της επόμενης εβδομάδας.

Πληροφορίες: [email protected] και στο 231 600 1000, εσωτ. 0880 (ώρες 10.00-14.00).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This