Έπιασαν στο Διδυμότειχο τον αρχηγό της συμμορίας των Πακιστανών

Must Read

Στην Αττική τον έψαχναν, στο Διδυμότειχο εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη ο σκληρός αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που είχαν κυριολεκτικά σκοτώσει στο ξύλο έναν ομοεθνή τους και είχαν σακατέψει άλλους δύο στα Καμίνια του Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης συνελήφθη λίγο πριν να διαφύγει προς την Τουρκία.

Οι αστυνομικές Αρχές που τον συνέλαβαν έχουν στείλει ηλεκτρονικά τα αποτυπώματά του στην Αθήνα προκειμένου να γίνει και επίσημα η ταυτοποίησή του.

Η αποτρόπαια δράστη της συμμορίας αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, όταν μια ομάδα εισέβαλε σε διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά και με χρήση μαχαιριών και ξύλινων ροπάλων, επιτέθηκε στους ομοεθνείς τους.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 29χρονου, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός ενός 25χρονου και ενός ακόμη νεαρού.

Μάλιστα, όπως όλα καταδεικνύουν το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής ήταν διαφορές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας 17χρονος και ένας 24χρονος, ενώ ακόμη τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι δράστες λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους ενέργεια απήγαγαν έναν 15χρονο Ιρακινό από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που εκείνος θα μιλούσε για ό,τι επρόκειτο να του κάνουν. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έκαναν πάρτι με δύο μπουκάλια ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι δράστες. Από την έφοδο έγιναν μαζικές συλλήψεις και οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσά τους και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ όσα έζησε, προσθέτοντας ότι ευτυχώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This