Στα «δίχτυα» των αστυνομικών μηχανόβιος ληστής στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 34χρονος, μέλος συμμορίας, που πραγματοποίησε ένοπλες ληστείες το περασμένο καλοκαίρι σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ και  ίντερνετ-καφέ στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο 34χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του – από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο -, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πιστολιών,  πραγματοποίησαν τέσσερις ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στις περιοχές των Κουφαλίων και Πρώτης Σερρών και σε καταστήματα ίντερνετ – καφέ σε περιοχές της Καβάλας. Οι δράστες για την προσέγγιση και διαφυγή τους κατά την τέλεση των ληστειών χρησιμοποιούσαν μηχανές μεγάλου κυβισμού,  στις οποίες άλλαζαν χρώμα προκειμένου να καταστήσουν δυσκολότερη την ταυτοποίησή τους από τις αρχές, καθώς επίσης κράνη και γάντια.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, χθες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο στην περιοχή της Καβάλας, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του, σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, καθώς και σε οικία συγγενικού του προσώπου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

2 δίκυκλες μοτοσυκλέτες,
21 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
1 κρατική πινακίδα,
4 κινητά τηλέφωνα και
2 συσκευές ενδοεπικοινωνίας (ασύρματοι).
Σε βάρος του 34χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για Συμμορία, Ληστεία κατά συναυτουργία, Πλαστογραφία και για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ρυθμίσεων ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This