Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου

Must Read

Στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες με κορωνοϊό.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ είναι και διασωληνωμένος, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Καστοριάς:

«Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως. Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας. Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του. Μετά θερμής παρακλήσεως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This