ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί ο Χρυσοχοΐδης στέλνει (επειγόντως) αστυνομικούς στη Μύκονο

Must Read

Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να μεταβούν άμεσα στη Μύκονο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέλει να ενισχύσει την ασφάλεια του νησιού καθώς το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί έντονη εγκληματικότητα.

Σήμερα ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης επικοινώνησε με τον δήμαρχο του νησιού, Κωνσταντίνο Κούκα, ο οποίος είχε κάνει επίσημο αίτημα στο αρχηγείο για ενίσχυση των δυνάμεων. Στην επιστολή του, που δημοσιεύουμε σήμερα, φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η ΕΛΑΣ στο «νησί των Ανέμων».

Ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσε σαφή εντολή να ενισχυθούν οι δυνάμεις του νησιού άμεσα τόσο για τον Σεπτέμβριο όσο και για τον Αύγουστο.

Μάλιστα ο Δήμαρχος του νησιού υποσχέθηκε πως θα παρέχει δωρεάν διαμονή στους αστυνομικούς που θα συνδράμουν στο έργο της αστυνόμευσης.

Διαβάστε το αίτημα του δήμαρχου Μυκόνου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This