Συνήγορος ανηλίκων δραστών ξυλοδαρμού: «Δεν είναι κακομαθημένα παιδιά των βορείων προαστίων»

Οι ανήλικοι επιμένουν στις κατηγορίες τους ότι προκλήθηκαν από το θύμα

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης των δύο ανήλικων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό, υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά προκλήθηκαν από το θύμα. Πρόσθεσε ότι έχουν ζητήσει συγγνώμη και πως προέρχονται από «ευπρεπέστατη οικογένεια».

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την υπεράσπιση των παιδιών αυτών, μου είπαν ότι για το αποτέλεσμα που βλέπουμε έχει προηγηθεί μια εις βάρος τους άδικη συμπεριφορά, τουλάχιστον ανάρμοστη, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο» ανέφερε ο κ. Δημόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτό δεν δικαιολογεί και την μετέπειτα συμπεριφορά τους. Είναι κατακριτέο. Έχουν σκύψει το κεφάλι, έχουν ζητήσει συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα: Διαθεσιμότητα και Ε.Δ.Ε. σε βάρος του Ειδικού Φρουρού που συνελήφθη για την υπόθεση ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

Στη συνέχεια ο δικηγόρος επεσήμανε ότι οι δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια, δεν είναι «παιδιά κακομαθημένα των βορείων προαστίων» (σ.σ. δικηγόρος και να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς…), αλλά του Περιστερίου: «Πρόκειται για μια ευπρεπέστατη οικογένεια, δεν έχουμε να κάνουμε με παιδιά των βορείων προαστίων, κακομαθημένα, πρόκειται για παιδιά του Περιστερίου, πηγαίνουν στο σχολείο και δεν είχαν καμία παραβατική συμπεριφορά ως τώρα».

Διαβάστε ακόμα: Υπό κράτηση οι ανήλικοι νταήδες του μετρό – Η στιγμή της επιβίβασής τους στον συρμό

Τέλος, ο κ. Δημόπουλος είπε πως από την Πέμπτη που ανέλαβε την υπεράσπισή τους είχε συζητήσεις για να παραδοθούν στις Αρχές, τονίζοντας πως «το μικρότερο από τα δύο παιδιά ήταν σε κατάσταση σοκ. Επικρατούσε ο φόβος και μιλάμε για δύο παιδιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This