Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές και δε γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα. Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση. Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι. Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δε θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε που φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες θα σας παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα.
Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες. Αξιοποιήστε μόνο τις ευκαιρίες που θα θεωρήσετε ύστερα από ώριμη σκέψη ότι είναι σημαντικές για τον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς να κάνετε επεκτατικές κινήσεις. Εάν περνάει από το χέρι σας, δε θα ήταν άσχημο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι που θα σας απαλλάξει από την καθημερινότητα και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό. Η μέρα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει. Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει μεταξύ σας τις πρώτες ημέρες του μήνα, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στο σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» στις αλλαγές που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική που δε θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων. Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε. Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος. Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα. Εκμεταλλευθείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία. Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση.\

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο που θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γενικά, κρατήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα, για να μπορέσετε να αποτινάξετε ότι σας βαραίνει και σας ενοχλεί και να μην το κουβαλάτε και τη καινούρια χρονιά. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή το σύντροφό σας. Παροδικές καλυτερεύσεις θα υπάρξουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσετε το μήνα να κυλήσει, χωρίς να δίνετε σημασία στο παραμικρό που θα πέσει στην αντίληψή σας. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε πως όσο κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε στο σημείο να γκρεμίσετε ακόμα και τις φιλίες σας, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούριες που θα σας γεμίζουν την επομένη. Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε ένα επίπεδο, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δε θα είναι έτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους. Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές. Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας. Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν. Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό. Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία. Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν. Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This