Μαρτυρία -σοκ από διασώστρια του ΕΚΑΒ για την τραγωδία με τις δυο αδελφές

Must Read

Συγκλονίζει η μαρτυρία διασώστριας του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ιαλυσό της Ρόδου με θύματα δύο αδελφές από τη Γαλλία.

«Μας κάλεσαν περίπου στις 18:20 στο συγκεκριμένο σημείο. Όταν φτάσαμε ήδη είχαν ξεκινήσει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ο ναυαγοσώστης και οι παρευρισκόμενοι. Και μετά αναλάβαμε εμείς», λέει χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Αφού παρέλαβαν το πρώτο κορίτσι, και αφού το ασθενοφόρο είχε φύγει, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου συνειδητοποίησαν πως στο βυθό της πισίνας βρισκόταν και η αδερφή της άτυχης κοπέλας. Όπως χαρακτηριστικά λέει η διασώστρια: «Μετά μας καλεί το τηλεφωνικό κέντρο και μας λέει ότι υπάρχει δεύτερος πνιγμός στο ίδιο ξενοδοχείο, στην ίδια πισίνα, χωρίς τις αισθήσεις, χωρίς σφυγμό».

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της γυναίκας και για την αντίδραση της μητέρας των δύο κοριτσιών, στο νοσοκομείο: «Συνέχεια λιποθυμούσε η γυναίκα, στην αγκαλιά μας. Τι να σας πω, είναι πράγματα, καταστάσεις που εύχομαι να μη τις ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Εκείνη την ώρα η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This