«Εργατικό δυστύχημα ο θάνατος νοσηλευτή από κορωνοϊό»!

Η χήρα ζητά από την πολιτεία να κάνει το ελάχιστο ώστε να καταφέρει να επιβιώσει με τα παιδιά της

Must Read

Προκαλεί συγκίνηση και έντονο προβληματισμό η επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, την οποία έστειλε η Ολυμπία Τσάτσα, σύζυγος του νοσηλευτή του Νοσοκομείου Φλώρινας Κωνσταντίνου Πετσούκη, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό σε ΜΕΘ του «Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη.

Η χαροκαμένη σύζυγος «ραγίζει καρδιές» με όσα γράφει προς τον Μιχάλη Γιαννάκο: «Η κάθε οικογένεια ζει τον δικό της Γολγοθά, αλλά η ζωή μας άλλαξε δραματικά, γιατί οι άνθρωποί μας θυσιάστηκαν για να σώσουν όλους εμάς. Το ελάχιστο που οφείλει να κάνει η Πολιτεία, είναι να σταθεί δίπλα στις οικογένειές μας. Τον πόνο μας δεν μπορεί να τον σβήσει κανείς, αλλά θα πρέπει η Πολιτεία να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στους ΗΡΩΕΣ, όπως η ίδια τους χαρακτήριζε, που θυσιάστηκαν, να χαρακτηρίσει εργατικό ατύχημα την απώλειά τους, ως οφείλει, να εξαφανίσει την ανασφάλεια από τους υγειονομικούς, που μένουν πίσω, για τη μελλοντική αβεβαιότητα εν όψει και του τρίτου κύματος».

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Και επισημαίνει: «Στην παρούσα φάση ούτε προσωρινή σύνταξη δεν μπορούμε να πάρουμε, διότι οι άνθρωποί μας ήταν εν ενεργεία υπάλληλοι. Τουλάχιστον η Πολιτεία ας κάνει το ελάχιστο και αυτονόητο για την επιβίωσή μας, την άμεση έκδοση της σύνταξής μας. Από την Πολιτεία ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε συλλυπητήρια».

Και ολοκληρώνοντας στην επιστολή, αναφέρει: «Σας υπενθυμίζω ότι ο άνθρωπός μας, ο Κωνσταντίνος Πετσούκης, είναι ο 15ος υγειονομικός που έχασε τη μάχη με τον αόρατο εχθρό στις 20/12/2020 στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας», υπογράφοντας «Η σύζυγος του συναδέρφου σας».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This