Βόλος: Δώρο Ζωής για 35χρονο νεφροπαθή μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στη λίστα αναμονής!

Must Read

Επί εννέα ολόκληρα χρόνια περίμενε υπομονετικά στην λίστα αναμονής νεφροπαθών μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος δότης που θα έβαζε τέλος στο μαρτύριό του. Και τελικά το «Δώρο Ζωής» έφθασε για τον 35χρονο Βολιώτη. Η μεταμόσχευση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»  ήταν η πρώτη για το 2021 από πτωματικό δότη. Είχε προηγηθεί μία ακόμη πριν από 20 ημέρες, από μητέρα που έδωσε για δεύτερη φορά ζωή στον 45χρονο νεφροπαθή γιο της.

μεταμόσχευση οργάνων

Ο 35χρονος Βολιώτης ειδοποιήθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη, από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και την περασμένη Παρασκευή υποβλήθηκε στην επέμβαση που στέφθηκε από επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This