Συγκλονίζει η 41χρονη μάρτυρας: «Όλο το θέατρο βούιζε, ο Λιγνάδης δεν το έκρυβε» (video)

Προσπαθούσα να του πω να παέι σε έναν ειδικό όμως εκείνος με απείλησε

Must Read

Έλυσε τη σιωπή της η 41χρονη γυναίκα που κατέθεσε στην Εισαγγελία ως μάρτυρας για την υπόθεση βιασμών ανηλίκων από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η 41χρονη μάρτυρας που γνωρίζει πολλά χρόνια τον σκηνοθέτη που κατηγορείται για ειδεχθή εγκλήματα σε βάρος ανήλικων παιδιών, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και προκάλεσε αίσθηση με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον χώρο. Κάποια στιγμή είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε, αλλά κρατήσαμε φιλικές επαφές. Εγώ έφυγα και ζούσα εκτός Αθηνών και επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα» περιγράφει ενώ προσθέτει ότι συναντήθηκαν ξανά μετά από δική του επικοινωνία.

Η σχέση με 16χρονο

Στη συνάντησή τους, ο Δημήτρης Λιγνάδης της αποκάλυψε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με έναν 16χρονο και τότε εκείνη τρομαγμένη, του απάντησε ότι αυτό που κάνει είναι ποινικό αδίκημα και ότι αν μπορούσε θα απευθυνόταν στις Αρχές.

«Εκείνος μου είπε ότι δεν βλέπει που υπάρχει το πρόβλημα και αντέδρασε. Άρχισε να με απειλεί. Προσπαθούσα να του πω να παέι σε έναν ειδικό όμως εκείνος με απείλησε. ‘‘Θα καταστρέψω τη ζωή σου, θα καταστρέψω την οικογένειά σου, θα σε σκοτώσω’‘» περιγρράφει η μάρτυρας.

«Όλοι γνώριζαν»

«Ακούγοντας τελευταία όλες αυτές τις μαρτυρίες πήρα την απόφαση να καταθέσω. Είναι δυνατόν να μην το έκανα; Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαιναν και άλλοι, όλο το θέατρο βούιζε με αυτή τη συμπεριφορά του. Δεν το έκρυβε πουθενά. Όλοι γνώριζαν» καταγγέλει η 41χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This