«Έσβησε» 42χρονος θετικός στον κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες – Η συγκινητική τελευταία ανάρτησή του από το νοσοκομείο

Must Read

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Κρήτης από την είδηση του θανάτου ενός 42χρονου άνδρα από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Λιακάκης ήταν οπερατέρ και είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης. Ο 42χρονος στις 22 Φεβρουαρίου εμφάνισε ήπια συμπτώματα και πήγε στο Βενιζέλειο για τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε θετικό. Μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία. Ωστόσο, χθες η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη μονάδα Covid του Βενιζελείου.

«Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική Covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε» δήλωσε φανερά συγκλονισμένος ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης.

Η τελευταία του ανάρτηση

Η τελευταία ανάρτηση στο Facebook είναι συγκλονιστική: «Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου. Μασκα παντου αντισηπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα. Να προσεχετε!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This