Εμφύλιος στο Μαξίμου για τον Κουφοντίνα!

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό από τον πατέρα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου!

Must Read

Μία παρέμβαση – κόλαφος από τον κ. Σπύρο Δημητριάδη, πατέρα του διευθυντή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Δημητριάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξαπολύει δριμύτατη επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Δημητριάδης ήταν στενός φίλος με τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Κουφοντίνα για την 17 Νοέμβρη. Μάλιστα ο ίδιος ο Σπύρος Δημητριάδης στην κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, ήταν από αυτούς που κρατούσαν το φέρετρο!

Η ανάρτηση του Σπύρου Δημητριάδη είναι πραγματικά, φωτιά: «Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει. Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους». Δηλαδή ο δικηγόρος και πατέρας του επίσης δικηγόρου Γρηγόρη Δημητριάδη, του στενότερου συνεργάτη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καταλογίζει βρώμικο σχέδιο στην κυβέρνηση, προκειμένου να συγκαλυφθεί το χάος που έχει προκληθεί στην χώρα.

Στην ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει:

Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει.

Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους, την συντηρητική κοινωνία, τους Κυρ – Παντελήδες και όλα τα ψοφοειδή ανθρωπάκια.

Υπολογίστε και τις αντιδράσεις, τις διαδηλώσεις, τους ρουφιάνους των ΜΑΤ που θα αμοληθούν να καίνε και θα εμφανιστούν σαν προστάτες του νόμου και της τάξης.

Μακάρι να βγω ψεύτης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This