Οργή για τη βεβήλωση των γκράφιτι με προσωπογραφίες ηρώων του 1821 (pics)

Έξαλλος ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος

Must Read

Με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος καταφέρεται εναντίον αυτών που βεβήλωσαν τις προσωπογραφίες ηρώων του 1821 που είχαν φιλοτεχνηθεί σε σημείο της πόλης. «Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!» αναφέρει μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας «Νενέκους» τους δράστες.

«Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό», λέει ακόμα ο κ.Κωνσταντάτος, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα γκράφιτι θα αποκατασταθούν όσες φορές χρειαστεί.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!
Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.
Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαιρέτησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.
Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.
Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This