Πάρτι σε δρόμο του Ψυρρή με εκατοντάδες «καλεσμένους»

Χαμός σε take away

Must Read

Ενα υπαίθριο πάρτι με εκατοντάδες άτομα είχε στηθεί σχεδόν όλη την Τετάρτη σε ένα μικρό στενό στην περιοχή του Ψυρρή, όπου βρίσκονται καταστήματα που δίνουν take away καφέδες αλλά και ποτά. Μάλιστα, ακόμα και την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε τα νέα μέτρα, που ισχύουν από χθες σε όλη τη χώρα, το πάρτι δεν έλεγε να διαλυθεί και χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές η Αστυνομία!

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από τις 10 το πρωί στον συγκεκριμένο δρόμο, στον οποίο ένα μαγαζί διέθετε ποτά αντί χαμηλής τιμής.
Οσο περνούσε η ώρα ο δρόμος συνέχισε να γεμίζει με κόσμο, κυρίως νεαρής ηλικίας, ο οποίος δημιουργούσε «πηγαδάκια» χωρίς να κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. χρειάστηκε να επέμβουν αρκετές φορές για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο τελικά αποχώρησε οριστικά γύρω στις 8 το βράδυ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This