Εξι συλλήψεις σε δυο επιχειρήσεις «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Μια ακόμα επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ χθες το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία για πυροβολισμούς. Αυτό το τηλεφώνημα έδωσε το έναυσμα στις αρχές να πραγματοποίησαν επιχείρηση. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο ωστόσο δεν βρήκαν κάλυκες, παρά την καταγγελία κατοίκων ότι άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ωστόσο, αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος γύρω από τα στενά της πλατείας Εξαρχείων, από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ. 

Όταν οι αστυνομικοί πήγαιναν προ την πλατεία Εξαρχείων, μια ομάδα ατόμων, που όπως αποδείχτηκε ήταν έμποροι ναρκωτικών, άρχισαν να τρέχουν προς την Σπύρου Μερκούρη, όπου όμως τους περίμενε μια ομάδα ανδρών της ΟΠΚΕ. Ετσι, η ομάδα βρέθηκε περικυκλωμένη και έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Επιχείρηση Νο 2

Ταυτόχρονα, άλλη ομάδα  της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιούσε άλλη επιχείρηση «σκούπα» έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στις οδούς  Πατησίων και Αντωνιάδου που είχαν κατακλυστεί από «βαποράκια» και ναρκομανείς.

Στις δυο επιχειρήσεις συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί διακινητές και βρέθηκαν πάνω τους 625,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 926 πακέτα τσιγάρων, 119 συσκευασίες καπνού, 375 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This