Απίστευτο τροχαίο με 90χρονο, που έπεσε σε γκρεμό και δεν έπαθε τίποτε

Must Read

«Εξάντλησε τη βοήθεια όλων των Αγίων», ο 90χρονος που έφυγε με το αυτοκίνητό του στη στροφή πριν τον Τυμφρηστό στην ε.ο. Λαμίας – Καρπενησίου το πρωί της Πέμπτης (8/8)!

Κανείς από όσους βρέθηκαν στο σημείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς έφυγε εκτός δρόμου αλλά πολύ περισσότερο πώς βγήκε ζωντανός από μία τέτοια πτώση.

Πιθανότατα ο ηλικιωμένος οδηγός δεν κατάλαβε ότι μπροστά του μετά την ευθεία της Μεσαίας Κάψης υπήρχε στροφή και έφυγε ευθεία στο γκρεμό με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα και με τη μοναδική μαρτυρία του ανθρώπου που είδε την έξοδο του αυτοκινήτου από το δρόμο.

Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος μάρτυρας να ειδοποιήσει τις αρχές, από τη θέση που βρέθηκε το αυτοκίνητο, πάρα πολύ δύσκολα θα εντοπιζόταν.

 

Αυτό ήταν και το πρώτο σημείο βοήθειας από… τον ουρανό, όπως τα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport! Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί και πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, αναρωτιόντουσαν πώς κατάφερε το αυτοκίνητο να κόψει πέντε δέντρα και να φτάσει μέχρι το σημείο που έφτασε, χωρίς να κονιορτοποιηθεί, ενώ σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού που «εκτοξεύτηκε» ακόμη πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε το όχημά του!

Ενδεικτικά, ο 90χρονος προσγειώθηκε αρκετά μέτρα πιο χαμηλά σε ένα σημείο που ήταν προσεγγίσιμο από μονοπάτι παράλληλο με το ποτάμι. Δηλαδή βρέθηκε σε μέρος που ήταν σαφώς πιο εύκολο να τον εντοπίσουν και να τον μετακινήσουν οι πέντε πυροσβέστες και οι ισάριθμοι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν για τη διάσωσή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος στην εθνική οδό, αλλά ούτε και στον πρόχειρο χωματόδρομο που οδηγεί σε ποιμνιοστάσια και βρίσκεται πριν τον γκρεμό, κάτι που αρχικά ερμηνεύτηκε ότι κάτι παθολογικό συνέβη στον οδηγό. Υπάρχει πάντως η πληροφορία ότι νωρίτερα είχε λάβει κλήση για… υπερβολική ταχύτητα σε όμορο νομό!

Ο 90χρονος που έχει καταγωγή από τη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας, ταξίδευε από Αθήνα – Καρπενήσι για λόγους αναψυχής.

ΠΗΓΗ LamiaReport

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This