Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Κως: Βρετανοί πλήρωσαν 6.000 λίρες σε πεντάστερο και έζησαν μια «κόλαση»!

Η Τζίλι και ο Τόμας Χόι μαζί με τα τρία παιδιά τους έφτασαν τον Ιούλιο από τη Βρετανία στην Κω, με σκοπό να ζήσουν τις ονειρεμένες διακοπές, που υποσχόταν το πακέτο αξίας 6.000 λιρών που είχαν κλείσει σε γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία. Τα πράγματα όμως μάλλον δεν πήγαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζαν και πλέον επέστρεψαν απηυδισμένοι στη χώρα τους, κάνοντας λόγο για «διακοπές στην κόλαση».

Όπως οι ίδιοι λένε, τόσο μέσα από τις καταγγελίες και αναφορές που έκαναν όσο και με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media, το πεντάστερο ξενοδοχείο που επέλεξαν για τις διακοπές τους μάλλον δεν πληρούσε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας όπως θα όφειλε. Αποτέλεσμα; Μία βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου ήταν αρκετή για να… πρασινίσουν τα μαλλιά της κατάξανθης οικογένειας, να γεμίσουν όλοι πανάδες και να επιστρέψουν με δερματοπάθειες και ξηροδερμία.

Μούχλα στην πισίνα

Οι ίδιοι καταγγέλλουν μεταξύ άλλων ότι πέραν της «χημικής αστάθειας» που τους προκάλεσε αυτά τα προβλήματα, τα τοιχώματα της πισίνας ήταν γεμάτα μούχλα, την οποία οι εργαζόμενοι όταν καθάριζαν πετούσαν… μέσα στο νερό, ενώ ακόμη και μέσα στα δωμάτια υπήρχαν ακάλυπτα και εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια ακόμη και δίπλα στα κρεβάτια των παιδιών τους. Αναφέρουν επίσης ότι όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας για τα παιδιά – που είχαν προπληρώσει – ήταν υπό διάλυση, ενώ υπήρχε πρόβλημα και με τα υδραυλικά στα δωμάτια.

Το μένος της οικογένειας Χόι στράφηκε κατά κύριο λόγο στην πολυεθνική ταξιδιωτική εταιρεία που επέλεξαν για να κλείσουν τις διακοπές τους, καθώς την κατηγορούν ότι δεν πραγματοποιεί ελέγχους υγιεινής και ασφάλειας στα καταλύματα που προσφέρει στους πελάτες της, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις γνώμες άλλων πελατών.

Η Τζίλι Χόι δεν δίστασε να αναρτήσει φωτογραφίες των παιδιών της, στις οποίες είναι εμφανή τα «αναμνηστικά» που έφεραν μαζί τους μετά τις διακοπές, όπως πράσινα μαλλιά, ξηροδερμία, πανάδες, κ.λπ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ