Μαρτυρία – φωτιά «καίει» τον Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου

Must Read

Παρά το ότι ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου που σκότωσε δυο ανθρώπους, στο Πόρτο Χέλι μια μαρτυρία του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος,  μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Είναι ο καπετάνιος ενός σκάφους αναψυχής το οποίο είχε δέσει στον κόλπο του Κάιζερ στο Πόρτο Χέλι το βράδυ του Σαββάτου, όπου συνέβη η θανατηφόρα πρόσκρουση.

Μάλιστα αυτός ήταν ο καπετάνιος που ενημέρωσε τις αρχές ότι έγινε η σύγκρουση του φουσκωτού με τη βάρκα και έφτασαν στο σημείο τα πλωτά από τις Σπέτσες και το Ναύπλιο για να πάρουν άμεσα μέρος στις έρευνες.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στους λιμενικούς και τόνισε χαρακτηριστικά πως “ είδα από μακριά να έρχεται ένα σκάφος με μεγάλη ταχύτητα. Από την εμπειρία μου θεωρώ πως πήγαινε με περισσότερους από 40 κόμβους. Είδα το άλλο σκάφος να έχει ένα λευκό περίβλητο φανό. Χωρίς να κόψει ταχύτητα έπεσε πάνω του. Κατευθείαν με το βοηθητικό σκάφος πήγα να βοηθήσω. Βρήκα έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τον ανέβασα στο σκάφος και πήγαμε στην προβλήτα.

Η κατάθεση αυτή σύμφωνα με τους λιμενικούς είναι πολύ σημαντική για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι καθώς δείχνει πως η ξύλινη βάρκα είχε φως, καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς του 44χρονου χειριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ενδέχεται ο ιδιοκτήτης του φουσκωτού να μπερδεύτηκε με τα φώτα που είχαν ανάψει το βράδυ στην παραλία τα σπίτια. Δεν κατάλαβε πως το συγκεκριμένο φως που έβλεπε ήταν της βάρκας και χωρίς να μειώσει ταχύτητα πέρασε πάνω από τη βάρκα και την διέλυσε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δυο άνδρες και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 60χρονη γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This