Ψάχνουν την Άννα Ρήγου για να της δώσουν το Πούλιτζερ

Η γυναίκα που πραγματικά... δεν υπάρχει!

Must Read

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε το άρθρο – αποκάλυψη της Άννας Ρήγου στην ιστοσελίδα iefimerida, όπου παρέθετε το σκοτεινό και πολυδαίδαλο κύκλωμα επικοινωνίας που πολεμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί το ευρύ κοινό να μην γνωρίζει την Άννα Ρήγου. Την δημοσιογράφο των μεγάλων επιτυχιών. Καθόλου περίεργο, αφού και στην ιστοσελίδα που υποτίθεται ότι εργάζεται και γράφει, ουδείς φαίνεται να την γνωρίζει! Και είναι κρίμα. Τέτοιο πόνημα, τέτοια έρευνα, τέτοιο κόσμημα δημοσιογραφικό, και να μην προβάλλεται όπως αρμόζει, η δημιουργός του.

Θλίψη, αντίστοιχη με τον στίχο του Καρυωτάκη, «μπαλάντα στους ποιητές άγνωστοι που ´ναι».

Πραγματικά ένα άρθρο υποψήφιο για Πούλιτζερ, εάν δεν είχε ορισμένα «λαθάκια». Θα μου πείτε, και ο Κώστας Σημίτης στις δύο λέξεις έλεγε τις τρεις λάθος, αλλά έγινε πρωθυπουργός. Το θέμα όμως είναι ότι στον γραπτό λόγο, ειδικά στο διαδίκτυο, υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης. Έτσι κι εμείς, για να διασφαλίσουμε την αναμφισβήτητη βράβευση της Άννας Ρήγου, επιχειρήσαμε να την βρούμε στο τηλέφωνο, καλώντας στην ιστοσελίδα. Καταρχήν για να διορθώσει το όνομα του newsbreak.gr, το οποίο το έγραφε newsbrake (!!). Επειδή μάλιστα δεν είμαστε μονοφαγάδες, θα της επισημαίναμε και κάποια άλλα λάθη που είχε κάνει παραθέτοντας το πολυδαίδαλο κύκλωμα των ιστοσελίδων που επιτίθεται στον πρωθυπουργό μας, τον ηγέτη μας, τον τενίστα βατραχολάτρη Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως την ιστοσελίδα eretikos την οποία ανέφερε ως airetikos. Μπορεί φυσικά να είχε στο μυαλό της τα πέτρινα είδωλα του μεγάλου, αιρετικού ηγέτη εκείνη τη στιγμή και να μπερδεύτηκε. Ή το Lapolitica, όπου «έφαγε» το La. Εντάξει, στη νότα «la» για να είμαστε δίκαιοι, είχε πρόβλημα ακόμα και η Μονσερά Καμπαγιέ. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για σοπράνο, αλλά για δημοσιογράφο.

Που οπωσδήποτε υποτίθεται ότι θα είχε κάνει τον κόπο να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες που ανέφερε, οπότε θα έβλεπε κάτι γράμματα «να» με το συμπάθειο με το σωστό όνομα της σελίδας ώστε να το αναφέρει σωστά. Κρίμα να χάσεις το Πούλιτζερ για τέτοιο λόγο.

Δυστυχώς παρά τις απελπισμένες προσπάθειες μας να την προσεγγίσουμε, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μιλήσαμε με διαφορετικά πρόσωπα από το iefimerida, αλλά ουδείς φαίνεται να την γνωρίζει. Υπήρξε μία παγωμάρα μάλιστα όταν επισημάναμε τον τίτλο του πονήματος, περί «χολερικής αντιπολίτευσης». Φευ.

Κάνουμε λοιπόν δημόσια έκκληση: Άννα, εμφανίσου! Στείλε έστω ένα μήνυμα. Είναι κρίμα τέτοιες πένες να χάνονται στην αφάνεια.

(Ελλείψει φωτογραφίας, αφού ουδείς γνωρίζει πως μοιάζει η Άννα Ρήγου, βάλαμε φωτογραφία της Anna Kalinskaya. Που ο πρώην της ήταν τενίστας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This