Σφίγγει ο κλοιός για τον Φλώρο μετά την εισαγγελική πρόταση

Εξαίρεση Εισαγγελέα ζητά ο Φλώρος για τη “μαφία των φυλακών”

Must Read

Την εξαίρεση της εισαγγελέως Κατερίνας Ψύρη από την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών», ζητά ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της Energa Αριστείδης Φλώρος.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με την οποία έκρινε πως πρέπει να απαλλαγούν οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Γιώργος Αντωνόπουλος και Θεόδωρος Παναγόπουλος από το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τρεις δικηγόροι είχαν ζητήσει χρήματα από τον τότε κρατούμενο Φλώρο και το συνήγορό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλο που δολοφονήθηκε στη συνέχεια, προκειμένου να μην παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη με κατηγορούμενο τον Φλώρο για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Αντωνόπουλου.
Η εισαγγελέας επισημαίνει πως «ο ισχυρισμός περί απαίτησης υψηλού χρηματικού ποσού από την πλευρά Αντωνόπουλου, πλην των 200.000 ευρώ από τον Αλ. Λυκουρέζο ως δικηγορική αμοιβή, κατά την κρίση μας δεν προέκυψε».
Μετά την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης, ο συνήγορος του Αρ. Φλώρου, Πέτρος Πανταζής κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της κ. Ψύρα, επικαλούμενος υπόνοιες μεροληψίας της υπέρ των κατηγορούμενων δικηγόρων και του έγκλειστου Αλβανού κακοποιού Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This