Μάγκας στην ψυχή ο Κουτσαβάκης! Ζητάει να μην τιμωρηθεί ο δράστης που του επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

Οι μάγκες του ρεμπέτικου έχουν... μεγάλη καρδιά

Must Read

Ως γνήσιος «μάγκας» του ρεμπέτικου ο γνωστός σε όλους Κουτσαβάκης που έγινε viral για την περιπέτεια του με τον νόμο εξαιτίας του «κορωνοπάρτι» που διοργάνωσε με τους φίλους του προκειμένου να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική, ζητάει να μην τιμωρηθεί ο νεαρός που του επιτέθηκε με μαχαίρι πριν από έναν χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «Κουτσαβάκης» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεση της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν νεαρό, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Του έβγαλε μαχαίρι

Ο νεαρός μουσικός περιέγραψε στο Mega ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κατηγορούμενο καθώς βρισκόταν σε πάρκο της γειτονιάς του. Ο δράστης του έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να του επιτεθεί, όμως ο Κουτσαβάκης τον αντέκρουσε πετώντας πάνω του ένα σκαμπό. Στο περιστατικό ήταν μάρτυρας ένας αστυνομικός ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο «μαχαιροβγάλτης».

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ρεμπέτης, δεν είχε αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα τώρα να ζητάει από τη δικαιοσύνη να μην τιμωρηθεί, αλλά να αντιμετωπιστεί με επιείκεια: «Δε θεωρώ πως είναι σωστό να τιμωρηθεί και θα ήθελα να τον κρίνουν λογικά και όχι νομικά, αυτό θα ήθελα να κάνουν οι δικαστές. Δεν έκανα καν μήνυση» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This