Φονικό στα Σεπόλια: Απαρηγόρητη η μάνα του Αλβανού που εκτέλεσαν – Αυτή ήταν η 4η απόπειρα εναντίον του! (video)

Must Read

Στιγμές μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου Αλβανού το απόγευμα  της Κυριακής μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια, η μητέρα του θύματος θρηνεί την απώλεια του παιδιού της.

«Δολοφόνοι» μονολογεί κλαίγοντας καθισμένη στην άκρη του πεζοδρομίου, ενώ γύρω της κάποιοι προσπαθούν μάταια να την παρηγορήσουν.

  • Δείτε τη χαροκαμένη μάνα να σπαράσσει στο κλάμα:

Ο σεσημασμένος 32χρονος κακοποιός, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου, ο οποίος «μπούκαρε» στην καφετέρια φορώντας καπέλο τζόκεϊ και ιατρική μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό, την ώρα που το θύμα περίμενε την παραγγελία του και τον πυροβόλησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στο στήθος, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των αντιπάλων του τρεις ακόμη φορές στο μακρινό, αλλά και στο κοντινό παρελθόν

Ειδικότερα, ο νεκρός είχε ξαναδεχθεί πυρά για πρώτη φορά το 2008 στην Αχαρνών, κατόπιν το 2019 στον σταθμό Λαρίσης, ενώ πριν από τέσσερις μήνες στον Άγιο Παντελεήμονα τον είχε σώσει, πιθανότατα, το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε, όταν τον πυροβόλησαν από διερχόμενο ταξί.

Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες, οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες πως η εκτέλεση  του 32χρονου συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμορία, με σχέσεις με την Αλβανική Μαφία, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

  • Δείτε νεότερες πληροφορίες:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This