Όταν ο Τάσος Μπερδέσης σκότωσε με τρία χτυπήματα έναν 18χρονο πυγμάχο πάνω στο ρινγκ

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός

Must Read

O πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε απόσταση αναπνοής από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη, ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την πορεία του στο άθλημα. Ο πυγμάχος είχε ξεχωρίσει ως αθλητής στην Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών, στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης

Διάσημος για τις αθλητικές του επιδόσεις, ο Μπερδέσης 21 χρόνια πριν είχε τραυματίσει θανάσιμα πάνω στο ριγνκ τον 18χρονο πυγμάχο της εθνικής εφήβων, Θανάση Μηλιόρδο. Ο Μπερδέσης κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα τον Σεπτέμβριο του 2000, είχε τραυματίσει με τρία χτυπήματα τον 18χρονο πυγμάχο ο οποίος νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο και από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε εγκεφαλικά νεκρός. Λίγες μέρες αργότερα ο νεαρός αθλητής άφησε την τελευταία του αναπνοή, βαριά τραυματισμένος από τα χτυπήματα που δέχτηκε σε αυχένα και σαγόνι. Ο θάνατος του χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 18χρονος Θανάσης Μηλιόρδος ήταν μέλος της προολυμπιακής εθνικής ομάδας και της αντίστοιχης Παίδων. Το 1997 ήταν πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων στα 54 κιλά νικώντας στον τελικό τον Ν. Τραπεζοντίδη της Κοζάνης. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας το 1999 ήταν πρωταθλητής στα 60 κιλά νικώντας στον τελικό τον Ουζλιάν της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης: Καρέ-καρέ τα θανατηφόρα χτυπήματα του Μπερδέση στον 18χρονο Θανάση Μηλιόρδο – Tι υποστηρίζει ο αδερφός του (video)

https://vimeo.com/557227529

Δείτε επίσης: Με 10 σφαίρες από καλάζνικοφ γάζωσαν τον Τάσο Μπερδέση – Μπαράζ εκτελέσεων σε ένα μήνα (video)

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This