Ο Tάσος Μπερδέσης bodyguard σε Βρυώνη και Μένιο Φουρθιώτη

Ανέλαβε σωματοφύλακας του καναλάρχη και στη συνέχεια του Μένιου μετά τη νίκη στο «Survival Secret» του Έψιλον

Must Read

Την ώρα που οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών προσπαθούν να βρουν μια άκρη για να αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της δολοφονίας του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη, μια αποκάλυψη για το επαγγελματικό του παρελθόν προκαλεί τουλάχιστον αίσθηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος μποξέρ είχε εργαστεί ως σεκιούριτι στην ασφάλεια του καναλάρχη Φίλιππου Βρυώνη, αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του καναλιού Έψιλον «Survival Secret»! Ο Φίλιππος Βρυώνης είδε στο πρόσωπο του νικητή του ριάλιτι τον άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί στην προσωπική του ασφάλεια. Έτσι, η πρόσληψη του πυγμάχου, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συχνότητα του καναλιού, «έπαιξε» ως είδηση στα μέσα της Πάτρας από όπου καταγόταν.

«Σχέση εμπιστοσύνης»

Με τίτλο «Ενας Πατρινός γίγαντας στο πλευρό του Βρυώνη», η τοπική ιστοσελίδα patrasgossipnews.gr έγραφε τον Μάιο του 2018: «Ο αρκετά έμπειρος και “μπαρουτοκαπνισμένος” στο άθλημα της πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Σε καθημερινή βάση βρίσκεται στο πλευρό του πρώην ιδιοκτήτη του ΕΤV, με μοναδική αποστολή να εξασφαλίσει την ασφάλειά του. Και με εντολή να αντιμετωπίζει τα πάντα με την ψυχραιμία που τον διακρίνει».

Η γνωριμία των δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε μετά το τέλος του «Survival Secret», όταν στο κανάλι έλυνε και έδενε ο Μένιος Φουρθιώτης, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Μάλιστα, σύμφωνα με το documentonews.gr, ο Τάσος Μπερδέσης εργαζόταν -από ένα χρονικό σημείο και έπειτα- και για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη. Αλλωστε, τότε οι δικαστικές περιπέτειες του πυγμάχου και η εμπλοκή του με ποινικές υποθέσεις ήταν παρελθόν και ένας νέος δρόμος ανοιγόταν μπροστά του. Η επαφή με παράγοντες των media ήταν ό,τι χρειαζόταν.

Οι έρευνες εστιάζουν στο ταραχώδες παρελθόν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, ο εκτελεστής άδειασε σχεδόν τον γεμιστήρα του καλάσνικοφ πάνω στον Πατρινό πυγμάχο από απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων, γαζώνοντάς τον κυριολεκτικά και προκαλώντας στο θύμα πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα και στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο του θύματος

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι βάζουν σε μια τάξη τις πιθανότητες και τα σενάρια, εστιάζουν φυσικά στο ταραχώδες παρελθόν του Μπερδέση, ο οποίος είχε ουκ ολίγα τετ α τετ με τον νόμο. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πρόσωπα που θα ήθελαν να βγει από τη μέση ο πυγμάχος, ο οποίος φαίνεται ότι το είχε αντιληφθεί, γι’ αυτό και προ τριετίας μετακόμισε στην Αθήνα και οπλοφορούσε παράνομα. Ερευνώνται επίσης οι διασυνδέσεις ατόμων της νύχτας σε Πάτρα και Αθήνα και η ενδεχόμενη σύνδεση που είχε ο πυγμάχος.

Η κηδεία του Τάσου Μπερδέση έγινε χθες το απόγευμα στην πατρίδα του στη Μιτόπολη Αχαΐας. Τα τέσσερα αδέλφια του βαστούσαν τη μητέρα του Γεωργία, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε, ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν συγγενείς και φίλοι. Χθες, πάντως, στο επίκεντρο της σύσκεψης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν το οργανωμένο έγκλημα και η μαφία, προκειμένου να προβούν σε συντονισμένες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί η «Greek mafia».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This