Ξεσπά ο πατέρας της 5χρονης Κατερίνας για τον μυστηριώδη θάνατο του παιδιού του: «Δεν έγινε σωστή διάγνωση» (video)

Το πόρισμα του ιατροδικαστή άνοιξε τη «βεντάλια» των ευθυνών - Ζητούν απαντήσεις οι γονείς

Must Read

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το μυστήριο γύρω από την αιτία θανάτου ενός 5χρονου «αγγέλου» από τη Λάρισα τη στιγμή που γονείς και οικογένεια αναζητούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο χαμό του παιδιού τους μέσα στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της 5χρονης Κατερίνας ζητούν να πέσει φως στις αιτίες που στοίχισαν τη ζωή στο παιδί τους, όταν μετά από διήμερη νοσηλεία, η μικρούλα κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στην αγκαλιά της μητέρας της, την 19η Φεβρουαρίου του 2020.

«Πήρα το παιδί μου μέσα σε ένα φέρετρο»

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα μετά από τις καταγγελίες του πατέρα ότι οι γιατροί δεν έκαναν σωστή διάγνωση. «Πήγα το παιδί μου ζωντανό στο νοσοκομείο για να γίνει καλά και το πήρα μέσα σε ένα φέρετρο» ξέσπασε ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή Tlive και υποστηρίζει ότι δεν έγινε σωστή διάγνωση ούτε δόθηκε η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Όλα συνέβησαν όταν στις 7 Φεβρουάριου 2020 το μικρό κοριτσάκι ανέβασε πυρετό και την επόμενη μέρα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ. Δύο μέρες μετά οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς της ότι η 5χρονη πέθανε ενώ το νοσοκομείο εξέδωσε  μια λιτή διάγνωση στην οποία ανέφερε ότι το παιδί «απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως» και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε ότι ο θάνατος της 5χρονης Κατερίνας «οφείλεται σε σηπτική καταπληξία επί εδάφους λοίμωξης στρεπτοκοκκικής αιτιολογίας» γεγονός που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση η οποία ερευνάται.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα διατάχθηκε να πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη παιδιάτρου, τα αποτελέσματα της οποίας περιμένει με αγωνία η οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This