Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Ξάνθη, Σπάρτη, Γιάννενα, Πάργα

Must Read

Εκατοντάδες στρέμματα καμμένης γης άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε χτες το απόγευμα στο δήμο Αγίου Βασιλείου στην περιοχή Λευκόγεια στο Ρέθυμνο, μεταξύ Πλακιά και Πρέβελης.

Η φωτιά ελέγχθηκε πλήρως τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια κατασβέστηκε. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργή εστία. Πενήντα πυροσβέστες και 25 άνδρες πεζοπόρων τμημάτων με τη συνδρομή 25 πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και υδροφόρων από το δήμο Αγίου Βασιλείου ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, οι οποίες κατέκαψαν πουρνάρια, δασική έκταση, χορτολιβαδική και γεωργική, χωρίς όμως να απειλήσουν κατοικημένες περιοχές.

Σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Ρέθυμνο, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη λόγω των ανέμων που επικρατούν στο νησί.

Παράλληλα, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στο Δροσερό Ξάνθης.

Με τη συνδρομή 18 πυροσβεστών με οκτώ οχήματα, μιας ομάδας πεζοπόρου και δύο πετζετέλ τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πικουλιάνικα στη Σπάρτη.

Επίσης, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν και οι πυρκαγιές στο Σταυράκι Ιωαννίνων, στα Μουζακαίικα Πάργας και στην περιοχή Νέου Μύρτου στην Ιεράπετρα Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This