Ευρωεκλογές 2019: Καλίσι ο Τσίπρας, Άρυα το ΚΚΕ!! (βίντεο)

Με… spoilers προειδοποιεί τους ψηφοφόρους η ΚΝΕ στο νέο της προεκλογικό spot

Must Read

Η δημιουργική ομάδα πίσω από το νέο προεκλογικό σποτάκι της ΚΝΕ, αποφάσισε να ακολουθήσει πιστά τη μόδα των memes που κυριαρχούν στα social media.

Και, πιο συγκεκριμένα, εκείνων με την αλληλουχία – συνήθως έξι – εικόνων, όπου, έχοντας ως βάση ένα συγκεκριμένο θέμα (όπως, για παράδειγμα, κάποιο επάγγελμα, ή κάποια ιδιότητα), ξεκινούν με το «what my friends think I do» («τι νομίζουν οι φίλοι μου ότι κάνω») και καταλήγουν στο «what I actually do» («τι πραγματικά κάνω»). Η ουσία είναι ότι η τελευταία εικόνα πάντα μας προσγειώνει απότομα στη «σκληρή» πραγματικότητα, κερδίζοντας το – πικρό – χαμόγελό μας.

Τα 55’’ που… άλλαξαν τον κόσμο

Και ερχόμαστε στο τώρα, όπου, μέσα σε μόλις 55 δευτερόλεπτα, το εν λόγω σποτ μας παρουσιάζει τέσσερις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου υπάρχει μία ξεκάθαρη διαφοροποίηση ανάμεσα στις δηλώσεις του πρωθυπουργού και στα γεγονότα. Εξ ου και οι υπότιτλοι «ΣΥΡΙΖΑ – Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ – Τι πραγματικά ψηφίζεις», που συνοδεύουν την κάθε περίπτωση.

Μάλιστα, οι δημιουργοί του σποτ είπαν να το πάνε «λίγο» παραπέρα και να πιάσουν τον σφυγμό της επικαιρότητας, εμπλουτίζοντας το video με εικόνες από την πολυσυζητημένη τελευταία σεζόν του «Game of Thrones». Έτσι, ο πρωθυπουργός βρίσκεται να «αλλάζει θέση» με την Καλίσι, η οποία κατάφερε να απογοητεύσει με την όλη στάση της τα εκατομμύρια των fans της σειράς, τη στιγμή που το ΚΚΕ έρχεται ως άλλη… Άρυα να δώσει τη λύση, εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα.

Αν μη τι άλλο, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την ΚΝΕ πως της λείπει το χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This