Γυναίκα καταγγέλλει το νοσοκομείο Ρεθύμνου: «Με έβγαλαν θετική στον κορωνοϊό χωρίς τεστ!» (video)

Καταγγέλλει ότι ο γιατρός δεν την εξέτασε καν!

Must Read

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα η οποία επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου με συμπτώματα δύσπνοιας και βήχα.

Η κ. Μαγιάφα σε δημόσια ανάρτησή της περιγράφει μαζί με άτομο που τη συνόδευσε στο νοσοκομείο ότι ενώ παρέμεινε δύο ώρες στην αίθουσα αναμονής, αφού πήραν τα στοιχεία της, ένας γιατρός την πλησίασε και μόλις συνειδητοποιήσε ότι είχε βήχα, απομακρύνθηκε. Όπως αναφέρει, ο συνοδός της πήγε στο φαρμακείο και της αγόρασε δυο self test τα οποία βγήκαν αρνητικά και τελικά η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της, μετά από 24 ώρες, την κάλεσαν από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου και την ενημέρωσαν ότι έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Η κα. Μαγιάβα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό ουδέποτε την υπέβαλλε σε κάποιον έλεγχο για να διαπιστωθεί αν νοσεί από Covid-19 και αμφιβάλλει για τον τρόπο που καταγράφονται τα κρούσματα στην περιοχή. 

Πηγή βίντει: Facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This