ΠΟΑΣΥ: Ξήλωσαν τον Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του!

Must Read

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 17.00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα, κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI (Δευτέρα, 26/08/2019, εκπομπή Online) και αποφάσισε ομόφωνα:

Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.
Να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This