Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκος ψαράς προκαλεί Έλληνα στους Φούρνους Ικαρίας

Αγανακτισμένοι από την κυβερνητική αδιαφορία οι Έλληνες ψαράδες, σκέφτονται να βάλουν τουρκικές σημαίες για να ψαρεύουν ανενόχλητοι!

Must Read

Όσο η Κυβέρνηση αγνοεί τα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίου με την εισβολή των τουρκικών αλιευτικών και ουσιαστικά την επικροτεί κι από πάνω, βάζοντας απαγορεύσεις στους… Έλληνες, τόσο τα επεισόδια θα αυξάνονται.

Οι Έλληνες ψαράδες μάλιστα είναι τόσο αγανακτισμένοι με τα όσα γίνονται και την αδιαφορία των ελληνικών Αρχών, που λένε ότι έφτασαν σε σημείο να σκέφτονται να βάλουν τουρκικές σημαίες στα καΐκια τους προκειμένου να ψαρεύουν ανενόχλητοι! Εκεί τους έφτασε η Κυβέρνηση.

Στους Φούρνους της Ικαρίας ένα τουρκικό αλιευτικό κατά τη συνήθη πρακτική των γειτόνων, πήρε τα δίχτυα του Παρίση Τσακύριου, κάτι που όπως είπε ο Έλληνας ψαράς, γίνεται συνεχώς και πέρυσι έχασε πέντε δίχτυα από τους Τούρκους.

«Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά, είναι ανελέητοι, δεν λογαριάζουν τίποτα ούτε στεριά, ούτε διεθνή ύδατα, ούτε τίποτα. Πήγα κοντά του γιατί μου πήρε ορισμένα δίχτυα. Και πέρσι έγινε το ίδιο. Μου πήραν πέντε δίχτυα», είπε στο Open ο κ.Τσακύριος, ο οποίος στο βίντεο που τράβηξε φαίνεται να λογομαχεί με τον Τούρκο, μισό μίλι από την ελληνική στεριά στις 11 Σεπτεμβρίου.

«Που είναι τα δίχτυα μου ρε; Σταμάτα!», ακούγεται να φωνάζει μεταξύ άλλων ο Έλληνας στον Τούρκο, ο οποίος με το καΐκι του προσπάθησε να μπατάρει το ελληνικό αλιευτικό! «Φοβήθηκα, έκοψα τα υπόλοιπα δίχτυα μου με το μαχαίρι και πήγα προς τη στεριά για να ξεφύγω», είπε ακόμα  ο κ. Τσακύριος.

Ο Τούρκος ψαράς μάλιστα έκανε χειρονομία στον Έλληνα ότι θα του κόψει το λαιμό!

«Πάνω από 3.000 ευρώ κοστίζουν τα δίχτυα και τα εργαλεία που έχασα», λέει ο Παρίσης Τσακύριος και προσθέτει ότι η μηχανή του καϊκιού του που κάηκε προσπαθώντας να ξεφύγει, κοστίζει 6.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This