ΕΞΑΡΧΕΙΑ: Τα ΜΑΤ για πρώτη φορά έξω από το… στέκι του Ρουβίκωνα! – Νύχτα κόλασης (video)

Must Read

Έξω από το στέκι του Ρουβίκωνα στα Εξάρχεια έφτασαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, που έκαναν…βόλτα πάνω στην πλατεία του γκέτο της πρωτεύουσας μετά από αρκετά χρόνια.

Αφορμή στάθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ στις 23:30 το βράδυ,κατά διμοιρίας που πραγματοποιούσε στατική φύλαξη στην συμβολή της Σπύρου Τρικούπη με την Τοσίτσα. Ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό στα γύρω στενά με τους αστυνομικούς να φτάνουν στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και προχώρησαν σε επτά προσαγωγές ατόμων που αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα. Σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia,  γίνεται αναφορά για έναν τραυματία κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδη, μιλάει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως υπάρχουν σοβαρά τραυματίες από χτυπήματα με γκλομπ, ενώ ένα μέλος του Ρουβίκωνα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This