Κερατσίνι: Μεγάλη συγκέντρωση για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (video)

«Ο φασισμός είναι εκεί έξω, ένα κομμάτι του είναι στη φυλακή», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα

Must Read

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι όπου σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις προς τιμή της μνήμης του Παύλου Φύσσα, που πριν από οκτώ χρόνια δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Γιώργο Ρουπακιά. 

Με κεντρικό σύνθημα «8 χρόνια. Μην τους φοβάσαι, στον φόβο σου ποντάρουν» οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην οδό Παύλου Φύσσα, αφήνοντας λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο δηλαδή όπου δολοφονήθηκε, και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

paulosfyssas

Στην πορεία είναι και η Μάγδα Φύσσα, η οποία αφού άφησε λίγα λουλούδια στο μνημείο του γιου της δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν τελειώσαμε με το φασισμό.Βάλαμε μια εγκληματική οργάνωση, τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, αλλά ο φασισμός είναι εκεί έξω και οι ψηφοφόροι επίσης», ενώ προσέθεσε ότι «σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα, όχι μόνο λόγω της επετείου από τη δολοφονία του παιδιού μας , αλλά γιατί κηδέψαμε τον δικό μας άνθρωπο, τον στυλοβάτη μας, τον Ανδρέα Τζέλλη, κορωνίδα των δικηγόρων που πολέμησαν τη Χρυσή Αυγή». «Ο φασισμός είναι εκεί έξω, ένα κομμάτι του είναι στη φυλακή», κατέληξε η κ. Φύσσα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Παύλου Φύσσα και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος.

paulosfyssas

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στον δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στην οποία παραβρέθηκε η μητέρα του Παύλου, Μάγδα. Στη συναυλία συμμετείχαν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιώργος Μεράτζας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Hoodie Mics, Psyclinic tactix & DJ Magnum, Rationalistas, Bboy show και Waveomatics.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This