Βόμβα Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έφερε τα «πανω κάτω» στην ψηφοφορία στην Γερμανία

Must Read

Τα απρόοπτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις εκλογές της Γερμανίας. Ένα από αυτά είναι μία βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που περιπλέκει την ψηφοφορία στην πόλη Βούπερταλ.

Μετά την ανακάλυψη της… άσκαστης βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, οι αρχές του Βούπερταλ καλούν τους ψηφοφόρους πέντε εκλογικών τμημάτων της περιοχής, αλλά και σε όλους τους κατοίκους, να μείνουν στα σπίτια τους. Η απενεργοποίηση της βόμβας έχει σχεδιαστεί για τις επόμενες ώρες. Μόλις ολοκληρωθεί, οι ψηφοφόροι θα μπορούν να πάνε στα εκλογικά κέντρα.

Η βόμβα ανακαλύφθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από τον ποταμό Βούπερ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση των σπιτιών που βρίσκονται περιμετρικά του σημείου. Περίπου, 1.500 άνθρωποι ζουν σε αυτήν τη ζώνη. Περίπου 400 από αυτούς πήγαν σε ένα καταφύγιο, ενώ οι υπόλοιποι σε φίλους ή συγγενείς ή δεν βρίσκονταν στα σπίτια τους εκείνη τη στιγμή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This