Φροντίζουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας, φροντίζουμε την υγεία μας

Must Read

Ποιος δεν επιθυμεί ένα πρόσωπο με υγιές δέρμα και λαμπερά μαλλιά; Για να το πετύχουμε αυτό εκτός από μια ισορροπημένη διατροφή σύμμαχός μας μπορεί να είναι και μια καλή ενυδατική κρέμα αλλά και προϊόντα ειδικά για την τρίχα!

Η σωστή επιλογή τουςεξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός, την ηλικία ή ακόμη και τις συνήθειές μας.

Στο i-cure.gr μπορείτε να ρωτήσετε τους ειδικούς στην ειδική επιλογή ask the experts για όποια απορία έχετε ή όποια ενημέρωση επιθυμείτε. Πιστεύουμε στην προσωποποιημένη ενημέρωση και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τη στηρίξουμε.

Ας δούμε μερικά προϊόντα που διατηρούν τη λάμψη και τη σφριγηλότητα του προσώπου σας:

Ενυδατικές κρέμες για λαμπερό και ελαστικό δέρμα

Το Avène Les Essentiels Fluide Matifiant Fraicheur 50ml προσφέρει ματ αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για κουρασμένες ευαίσθητες επιδερμίδες με κανονικό και μικτό δέρμα. Σε αυτό βοηθά και το φυσικό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων. Δοκιμάστε τη για ένα ξεκούραστο και καθαρό πρόσωπο!

Η Avène Homme Soin Hydratant AntiAge 50ml με το ιαματικό νερό Avène έχει καταπραϋντικήκαι αντιοξειδωτική δράση ενώ τα αποκλειστικά κλάσματα υαλουρονικού οξέος βοηθούν στην αντιγήρανση. Μην αφήσετε το δέρμα σας να χάσει τη λάμψη και την ελαστικότητά του. Φροντίστε το όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί η πρόληψη προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στην καλή εμφάνιση πέρα από το υγιές δέρμα παίζει ρόλο και το πλούσιο, λαμπερό μαλλί. Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, η διατροφή ή ακόμα και λόγοι κληρονομικότητας προκαλούν τριχόπτωση, σε άλλους σε μεγαλύτερο σε άλλους μικρότερο ποσοστό, με αποτέλεσμα το μαλλί να χάνει τη στιλπνότητά του. Ας δούμε κάποιες επιλογές που προτείνει η i-cure.gr.

Προϊόντα κατάλληλα για τριχόπτωση

Μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να ανακτήσουν τον όγκο και τη λάμψη τους. Η Frezyderm προτείνει το Hair Force Caps που διαθέτει θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10 και Evening Primrose.

Η ανδρική τριχόπτωση ταλαιπωρεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Η DUCRAY με τη Neopti de Lotion for Men Λοσιόν παρατείνει τη ζωή της τρίχας και τα μαλλιά σας γίνονται και πάλι πλούσια. Η ελαφριά υφή της λοσιόν ευνοεί την καλύτερη δυνατή απορρόφησή της χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα στα μαλλιά.

Σε κάθε περίπτωση πριν επιλέξετε κάποιο προϊόν καλό είναι να επισκέπτεστε τον δερματολόγο σας για να προτείνει το καλύτερο για τη δική σας περίπτωση.

Φροντίστε για την εμφάνισή σας με προϊόντα απολύτως ασφαλή και φιλικά για το δέρμα. Εξάλλου ένας υγιής οργανισμός εκτός από εσωτερικά λάμπει και εξωτερικά.

Δείτεταπροϊόνταεδώ: Avène Les Essentiels Flui de Matifiant Fraicheur 50ml, Avène Homme SoinHydratant Anti-Age 50ml, Frezyderm Hair Force Caps, DUCRAY Neoptide Lotion for Men Λοσιόν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This