Αυτός είναι ο 51χρονος θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανίψια του!

Δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Must Read

Έχει σοκάρει η υπόθεση με τον θείο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανίψια του στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του με το κινητό του!

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 51χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του 51χρονου Σοφιανόπουλου Γεώργιου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα:

Διαβάστε ακόμη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θείο που βίαζε τα τρία ανίψια του στη Θεσσαλονίκη

Γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, Γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, Κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Με την δημοσιοποίηση οι Αρχές περιμένουν μήπως υπάρξουν νέες καταγγελίες και πληροφορίες σε βάρος του, επισημαίνοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This