Κυριακή 16/5/2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και, αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην την αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τα κακομαθαίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μια διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας απ’ το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μείνετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων. Φροντίστε ο τόνος και το ύφος σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Δεν θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ