Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων (video)

Must Read

Την άρνησή τους στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων για τον κορωνοϊό εκφράζουν ακόμη μια φορά τα μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών, με συγκέντρωσή τους έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 300 άτομα, φωνάζουν συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, αλλά και κατά των αναστολών εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Όπως μεταδίδει το GrTimes θεωρούν πως η εν λόγω απόφαση έχει αποδυναμώσει τα νοσοκομεία. Επίσης αναφέρονται σε ιατρικές μελέτες που αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνα είναι τα εμβόλια λόγω των παρενεργειών που δημιουργούν. Ακόμη ζητούν να καταργηθεί το μέτρο της αναστολής ώστε οι ανεμβολίαστοι να εργάζονται κανονικά κάνοντας δύο rapid test την εβδομάδα.

Αυτήν την ώρα η πορεία τους κατευθύνεται προς το Λευκό Πύργο για να ενωθεί με μία ακόμη συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6:00 ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Φωτό: GrTimes

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This