Οι ζωές των Ελλήνων δεν έχουν πλέον καμία αξία…

Για όλα φταίνε οι παγκόσμιες τάσεις, μόνο που οι Έλληνες είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο…

Must Read

Ένα ελληνικό χωριό αφανίζεται καθημερινά, αλλά η χώρα φαίνεται πως βρίσκεται υπό κατοχή.

Το εφιαλτικό περιβάλλον που περιγράφει ο Φραντς Κάφκα στην «Δίκη», ωχριά μπροστά στην ελληνική πραγματικότητα. Αντίθετα, το 1984 του Τζορτζ Όργουελ θα ήταν πιο ταιριαστό για να περιγράψει την κατάσταση στην Ελλάδα του 2021. Μία εθνική τραγωδία η οποία παρουσιάζεται περίπου ως κυβερνητικός θρίαμβος, ενώ παράλληλα ένα θηριώδες σύστημα προπαγάνδας που ήδη υπάρχει, έρχεται να συμπληρωθεί από την νομοθέτηση της ποινικοποίησης της αντίθετης άποψης. Ακόμα και της κριτικής στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Κακούργοι αποφυλακίζονται μυστηριωδώς, για να εκδώσουν εφημερίδες με τις οποίες αποθεώνουν την κυβερνητική πολιτική και συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία ήδη διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη. Μία δικαιοσύνη που βλέπει στελέχη της να παίρνουν απόσπαση για κυβερνητικά γραφεία σε μία προφανή προσπάθεια χειραγώγησης της ίδιας της της ανεξαρτησίας.

Εγκληματικές οργανώσεις λειτουργούν εκτός νόμου και κρατικών δομών, έχοντας μία προφανή ασυλία την οποία ανταποδίδουν λειτουργώντας ως «τρίκυκλα» έναντι όποιου τολμά να αρθρώσει αντικυβερνητικό λόγο.

Οι θάνατοι ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη

Ένα ελληνικό χωριό αφανίζεται καθημερινά από την πανδημία. Γεγονός που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Την ίδια στιγμή, η Αυστρία με υποπολλαπλάσιες απώλειες, τίθεται σε κατάσταση συναγερμού. Όπως όταν διαπιστώθηκε πως ο τέως καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτς, λάδωσε με δημόσιο χρήμα εταιρεία δημοσκοπήσεων για να τον αποθεώνει.

Στην Ελλάδα, οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι πολλαπλάσιοι της Αυστρίας, όπως και το δημόσιο χρήμα που δίδεται σε ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων για να αποθεώνουν τον Πρωθυπουργό – Μωυσή. Εδώ όμως, δεν ανοίγει μύτη. Δεν είμαστε άλλωστε Αυστρία…

Διότι, για την κυβέρνηση, όταν ο Έλληνας πληρώνει τριπλάσιους λογαριασμούς στο ρεύμα και πεθαίνει μαζικά από την πανδημία, φταίει η παγκόσμια τάση.

Ωραία. Όντως υπάρχει παγκόσμια κρίση, τόσο ενεργειακή, όσο και υγειονομική. Πως όμως είναι δυνατόν ο Έλληνας να πληρώνει πολλαπλάσια το κόστος ενέργειας σε σύγκριση με τον Τούρκο, διπλάσια από τον Βούλγαρο και να έχει πολλαπλάσιους νεκρούς συγκριτικά με τον πληθυσμό της χώρας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη; Η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Αυστρία, ο σκληρός πυρήνας της ΕΕ και δεκάδες άλλες χώρες βρίσκονται εκτός του πλανήτη Γη; Εξαιρούνται του όρου «παγκόσμια» αναφορικά με την κρίση;

Ή μήπως το σύστημα εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη συμπεριφέρεται στους Έλληνες πολίτες ως υπηκόους κατεχόμενης χώρας, επαναφέροντας μία κατάσταση που παραπέμπει στην οθωμανική κατοχή, όπου η ζωή των Ελλήνων δεν είχε καμία αξία και ο κεφαλικός φόρος εξόντωνε τις ελληνικές οικογένειες; Επαναφέροντας την κατοχική προπαγάνδα των Γερμανών, όπου αναρτούσαν αφίσες, ενώ οι Έλληνες λιμοκτονούσαν, ώστε να πείσουν πως για την φονική πείνα έφταιγαν οι «Εβραίοι και οι μαυραγορίτες»..,

Φυσικά, ούτε ένας Γερμανός δεν πέθανε από την πείνα στην κατοχική Ελλάδα. Όπως και σήμερα, ούτε ένας αρμός του συστήματος εξουσίας δεν πεινάει και δεν πεθαίνει σε ράντζα που βαπτίζονται ΜΕΘ.

Κλείστε τώρα τον υπολογιστή ή το κινητό και ανοίξτε τηλεόραση. Ώστε να μην μάθετε ποτέ πως στην Αυστρία ξέσπασε συναγερμός ενώ η πληρότητα των ΜΕΘ της χώρας από ασθενείς COVID είναι λίγο πάνω από το 20%. Και όμως, αναστατώθηκε το σύμπαν. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που η πληρότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι πολλαπλάσια, αλλά ουδείς ασχολείται.

Φαίνεται ότι οι ζωές των Ελλήνων αξίζουν λιγότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This