Συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά λόγω κορονοϊού

Έξι κρούσματα τα τελευταία 24ωρα – Έκλεισε η γραμματεία του Ποινικού Τμήματος του Πρωτοδικείου

Must Read

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα στα δικαστήρια του Πειραιά, καθώς μέρα με την ημέρα αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού.

Οι δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι είναι προβληματισμένοι για την έλευση του τέταρτου κύματος του θανατηφόρου ιού, καθώς έχει ήδη χάσει τη ζωή του από κορονοϊό ενώ πάνω από 10 νόσησαν κατά το προηγούμενο κύμα του κορονοϊού.

Τα έξι κρούσματα έχουν παρουσιαστεί σχεδόν σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.
Δύο κρούσματα στο δεύτερο και πέμπτο όροφο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πρωτοδικείου, ένα κρούσμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στον τέταρτο όροφο, ένα κρούσμα στην Εισαγγελία Εφετών στον έκτο όροφο και ένα στον έβδομο όροφο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Εφετείου Πειραιά.

Ήδη χθες έκλεισε η γραμματεία του Ποινικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά λόγω συρροής κρουσμάτων, ενώ όλοι οι υπάλληλοι υποβλήθηκαν σε rapid test και κάποιοι από αυτούς σε μοριακό έλεγχο.

Από την πλευρά της διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά έγινε μία απολύμανση το προπερασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν επαναλήφθηκε το τελευταίο δεκαήμερο με αποτέλεσμα τα κρούσματα να αυξάνονται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This