Το άδειο ψυγείο της Σοφίας προκάλεσε κύμα ανθρωπιάς στο Twitter

«Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Σοφίας

Must Read

«Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε τίποτα, παρά μόνον ο ένας τον άλλον» γράφει ο Κωνσταντίνος Μπούτζουκας στην ποιητική συλλογή του «Πολιτείες του Ερέβους». Στίχοι με τους οποίους ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να ταυτιστούμε.

Αυτό έκαναν άλλωστε πολλοί χρήστες του Twitter που ευαισθητοποιήθηκαν με την ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» που έκανε η Σοφία. «Το ψυγείο μου για όποιον παραπονιέται για την ζωή του» έγραψε η Σοφία δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα άδειο ψυγείο υπενθυμίζοντας ότι πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμα και αυτά που ορισμένοι θεωρούν αυτονόητα.

https://twitter.com/sofimari2/status/1460651918523609091

Μέσα σε λίγες ώρες, ένα κύμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στην Σοφία, η οποία συγκινημένη επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία σημειώνει: «Λυγμοί. Ρε παιδιά λυγμοί… Πόσο σας ευχαριστώ ένα μάθημα μην χάνω την πίστη μου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This