Τι απαντά ο Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ για τον καθηγητή που ξυλοκοπήθηκε και διώκεται για τοκογλυφία

Δεν έχει συνεδριάσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν το Πειθαρχικό - «Δεν είναι δικό μου θέμα» λέει ο Πρύτανης

Must Read

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τον ξυλοδαρμό του καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για τοκογλυφία και ερευνάται για υπόθεση παιδεραστίας, μίλησε ο ο Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ Δημήτρης Μπουραντώνης.

Όπως σχολιάσει μιλώντας στο Open, ο ίδιος δεν εμπλέκεται στις αντιδικίες και ότι τον λόγο έχει η δικαιοσύνη:  «Δεν εμπλέκομαι στις αντιδικίες. Το πανεπιστήμιο για ποινικά αδικήματα δεν έχει λόγο, αυτά πάνε στη δικαιοσύνη. Το πανεπιστήμιο οφείλει να παραπέμψει στο πειθαρχικό συμβούλιο των καθηγητών, του οποίου προΐσταται ανώτατος δικαστής, περιπτώσεις που υπάρχει δίωξη εισ’ βάρος κάποιου καθηγητού» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο καθηγητής παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό πριν από περίπου έναν χρόνο: «Ο καθηγητής παραπέμφθηκε από το Μάρτιο του 2021 στο πειθαρχικό συμβούλιο των καθηγητών. Από κει και πέρα είναι θέμα του πειθαρχικού. Υπήρχε εισαγγελέας ο οποίος μας ενημέρωσε για δίωξη για τοκογλυφία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το Πειθαρχικό δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση:

«Το ΟΠΑ δέχθηκε επιστολές από κάποιον καθηγητή για συγκεκριμένες αναρτήσεις σε εφημερίδες για το συγκεκριμένο πρόσωπο και άμεσα αυτές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Το πειθαρχικό δεν έβγαλε ακόμα απόφαση αλλά αυτό δεν είναι θέμα δικής μου δικαιοδοσίας» υποστήριξε.

Μάλιστα σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί δεν έχει βγει ακόμα απόφαση από το Πειθαρχικό, ο κ. Μπουραντώνης απάντησε ότι δεν είναι δικό του θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This