Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν οδηγός σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του

Οι δύο νέοι έκαναν βόλτα με τη μηχανή στο νησί της Μυκόνου όταν συνέβη το δυστύχημα

Must Read

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή, όταν έχασε τον έλεγχο της ολοκαίνουργιας Ferrari που είχε μόλις παραλάβει από την αντιπροσωπεία, είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο πριν από 22 χρόνια.

Ο επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, βρισκόταν στον τόπο καταγωγής του στη Μύκονο, όταν υποδέχτηκε έναν φίλο του από τον στρατό ο οποίος είχε λάβει την άδεια απολύσεως του. Οι δύο νέοι έκαναν βόλτα στο νησί με μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο Τζώρτζης, όταν το όχημα που οδηγούσε μια τουρίστρια, έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος καταδρομέας, φίλος του Τζώρτζη και συνοδηγός, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, να εκτοξευτεί και να χτυπήσει σε κολώνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ο νέος έφερε συντριπτικά κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σώθηκε καθώς φορούσε κράνος και τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός καταδρομέας, σύμφωνα με το protothema.gr, χτίστηκε ένα εικονοστάσι στη μνήμη του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This