Καταγγελία ιερέα για το πρώτο lockdown: «Κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες»

Οργισμένη απάντηση στον ιερέα από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης

Must Read

Την οργή της Εκκλησίας της Κρήτης προκάλεσαν οι καταγγελίες που έκανε ο ιερέας Εμμανουήλ Σαρρής από το Ρέθυμνο, ο οποίος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown στη χώρα μας, όταν είχαν κλείσει όλες οι εκκλησίες, αυτό έγινε έναντι αντιτίμου!

«Στην πρώτη καραντίνα έκλεισαν τις εκκλησίες γιατί υπήρχε αντίτιμο. Από ό,τι γνωρίζω, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες. Πληρώθηκαν και ο κόσμος δεν έκανε Πάσχα. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία. Επίσης μετέφεραν στις εκκλησίες τα έσοδα από τα κοιμητηριακά τέλη. Έχουν χρηματιστεί, έχει επικρατήσει η κερδοσκοπία … Το μόνο που έχει μείνει να πει πια η Εκκλησία στον κόσμο είναι “πάρτε το τσιπάκι” και προσκυνήστε τον Αντίχριστο», είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο πάτερ Εμμανουήλ Σαρρής στο παρελθόν έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε εννέα μήνες με τριετή αναστολή, γιατί έκανε κήρυγμα κατά των μασκών σε νηπιαγωγείο.

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης, με ανακοίνωσή της απάντησε στον ιερέα και έκανε λόγο για «ανυπόστατη και συκοφαντική δημόσια αναφορά» και για «αναληθείς και απαράδεκτες αναφορές», ενώ τονίζει πως θα παραπεμφθεί στα αρμόδια εκκλησιαστικά όργανα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This