Πέντε πύρινα μέτωπα στην Κεφαλονιά

Must Read

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται το νησί της Κεφαλονιάς, με πέντε ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς να «πιάνουν» μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά, Ανδρέα Ρίζο, από τις 13:30 το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε γενική επιφυλακή.

Στην περιοχή Θήνια, επιχειρούν, αυτήν την ώρα, 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Έρικσον και 2 αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εστίες είχαν διαφορά 700 μέτρα η μία από την άλλη.

Τέλος, στην περιοχή του Λαγκαδά, η κατάσταση είναι υπό μερικό έλεγχο και γίνονται προσπάθειες να οριοθετηθούν οι τρεις εστίες. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.

Από τις πύρινες εστίες δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This