Αδιαφορία! Άφησαν το Καστελλόριζο χωρίς δάσκαλο

Must Read

Χωρίς δάσκαλο μένουν τα 20 παιδάκια του δημοτικού σχολείου στο Καστελλόριζο, αφού τη φετινή σχολική χρονιά δεν έγινε πρόσληψη αναπληρωτή στο απομακρυσμένο νησί.

«Αυτό που έχει γίνει φέτος στο Δημοτικό είναι άνευ προηγουμένουδεν υπάρχει κανένας δάσκαλος», κατήγγειλε η κάτοικος και λυκειάρχης στο Καστελλόριζο, Μπέτυ Μούζακ, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Η Διεύθυνση από τη Ρόδο έστειλε εκτάκτως έναν δάσκαλο με απόσπαση από την Χάλκη, ίσα – ίσα για να ανοίξει το σχολείο, να γίνει ένας αγιασμός για να μην λένε ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο νησί», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μούζακ και πρόσθεσε:

«Το σχολείο είναι τριθέσιο, υπάρχουν 20 παιδάκια στο Δημοτικό. Πρέπει να περιμένουμε τώρα τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών για να τοποθετηθεί ένας δάσκαλος, δύο, τρεις. Πέρσι ήταν τρεις δάσκαλοι και ήταν στην ώρα τους και οι τρεις… Ο δάσκαλος από τη Χάλκη θα καθίσει μέχρι να έρθει έστω ένας δάσκαλος, για να βγάλει τη χρονιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This