Σπύρος Μπιμπίλας: Γενέθλια-έκπληξη επί σκηνής στον πρόεδρο του ΣΕΗ

Must Read

Γενέθλια-έκπληξη επί σκηνής για τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η παράσταση «Σκρουτζ – The Musical», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, έριξε αυλαία, με τη Μαίρη Χρονοπούλου να τον χειροκροτεί ανάμεσα στους θεατές.

Στο grand φινάλε, ωστόσο, οι συνεργάτες και φίλοι του Σπύρου φρόντισαν να τον τιμήσουν οργανώνοντας κρυφά ένα μικρό party για εκείνον, με αφορμή τα 66α γενέθλιά του. Εκτός από την τούρτα έκπληξη, όμως, ο Σπύρος χάρηκε πολύ και με την έκπληξη που τον περίμενε στην πλατεία του θεάτρου.

Εκεί, όπου κάθισε αναπαυτικά σε μία από τις πρώτες θέσεις και τον απόλαυσε επί το έργον η Μαίρη Χρονοπούλου. Σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της, η σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού σινεμά έδωσε το «παρών» στην τελευταία παράσταση του «Σκρουτζ» και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους, αλλά και να φωτογραφηθούν παρέα.

«Το υπέροχο φετινό τέλος του Σκρουτζ μας μαζί με την τούρτα γενεθλίων των 66 μου χρόνων… Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, τους παραγωγούς Αφούς Γεωργά, όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί και κυρίως τον σκηνοθέτη – χορογράφο μας Αναστάσιο Δεληγιάννη που με έπεισε να ερμηνεύσω έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους της καριέρας μου, τον Σκρουτζ, που θα συνεχιστεί και του χρόνου» έγραψε σε μήνυμά του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγο μετά την έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This