ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Γυναίκα βούτηξε από το μπαλκόνι στο κενό!

Must Read

Σοκ στον Χολαργό, όταν μια 50χρονη γυναίκα βούτηξε από το μπαλκόνι στο κενό!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  μια 50χρονη οικιακή βοηθό από τη Βουλγαρία να δίνει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Η 50χρονη γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου στον Χολαργό. Πρόκειται για Βουλγάρα οικιακή βοηθό ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για λόγους τους οποίους η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να αποτυπώσει σε σημείωμα που βρέθηκε εντός της οικίας.

Στο σημείο έσπευσε σχεδόν σύσσωμο το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού-Παπάγου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την 50χρονη γυναίκα ωστόσο να έχει καταλήξει ήδη κατά την πρόσκρουσή της στο έδαφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This